Bila Serasi, Hebat Dirasai!

Terus nikmati hidup anda.

Terokai dunia.

Jadilah diri anda.

Alami keseronokan menjadi ibu bapa,

dan kami pastikan Drypers serasi untuk si kecil.

Kerana bila serasi, hebat dirasai.

Pilih Produk Yang Sesuai Untuk Si Kecil Anda!

Bila lampin fit sempurna, bersiar-siar bersama bayi anda menjadi
lebih mudah. ENJOY bersama-sama di mana sahaja,
bila-bila masa dengan Drypers Wee Wee Dry,
Drypers Drypantz dan Drypers Touch!

Lebih Fit,
Kering Sentiasa

product-content-1.png

Kelembutan Terunggul,
Keselesaan Terbaik

product-content-2.png

Fit Sempurna
untuk Si Kecil

product-content-3.png

Lihat Apa Kata Para Ibu Bapa Mengenai Kami

Drypers Wee Wee Dry membantu kulit anak saya kekal kering & selesa sepanjang hari.- Jess Jess Lian -

I love Drypers because kualiti diperbaharui lebih cun untuk bayi saya, kulit sentiasa sihat kekal kekeringan, tiada kebocoran, design amat cute..pilihan setia saya dengan Drypers Wee Wee Dry untuk si manja saya.

- Christine Ong -

Babyku rasa senang & aktif dengan lampin Drypers Drypantz edisi terhad Super Wings sebab sangat pantas dipakaikan sepantas superwings, super fit, super selesa, super kering & super jimat. Baby ceria ibu gembira.
- Ct Jamaliah -

Saya memilih lampin Drypers Wee Wee Dry kerana ia memberikan keselesaan kepada baby saya. Tidak mudah bocor & sangat lembut untuk kulit bayi. Anak selesa mummy senang hati.
- Ivy Frinker -

I love DRYPERS kerana sesuai dengan kulit anak saya. Drypers menjadi pilihan utama kami sekeluarga. Drypers antara pampers yang lembut & direkakan untuk menyerap lebih pantas & tidak mudah bocor. Dengan Drypers kulit anak sentiasa sihat.
- Nor Mala S Ahmad -

Drypers Wee Wee Dry paling selesa & terbaik untuk si kecil saya yg sentiasa aktif & riang.. Pakai siang & malam tanpa kebocoran.


- Rosilawati Ab Ghani -

Lampin Drypers Wee Wee Dry adalah pilihan baby saya kerana ciri2 istimewa yg ada pada DWWD, selesa, jahitan kemas, lembut pada kulit & yg paling penting kualiti utk jimat wang mommies :)
- Sya Hannah -

Babyku rasa senang & aktif dengan lampin Drypers Drypantz kerana mudah disarung dengan pantas & tahan kebocoran sehingga 10 jam. Si manja ceria dengan lapisan luar lampin yang menarik & kekal aktif bersama Drypers Drypantz.
- Aleyanie Alwie -

Anak sy pakai selesa..Dari anak first sampai no 5. Semua guna pampers drypers.. Best choice for my children. Dari dulu sampai sekarang...Tapi tak tahu pon boleh redeem point melalui kod...sygnya.. Tq so much Drypers Malaysia.
- Huda Amani -

Dah beli minggu lepas. Suka beli Drypers sbb berkualiti plus sentiasa ada free gift.- Sofaya Zakaria -

I LOVE DRYPERS kerana, kualiti drypers sgt2 bagus dri segi penyerapan yang baik membuatkan lampin drypers sentiasa kering walaupun lampin sudah penuh. Kulit bayi pun tidak melecet & juga tidak bocor..sesuai dgn bayi yang sangat aktif.
- Sufiha Ridzuan -

Drypers Wee Wee Dry memberi keselesaan & kekeringan pada kulit anak saya. Pakai dari malam sampai ke pagi tiada kebocoron kulit & tiada kemerahan walaupun dah cuba pelbagai pampers lain. Drypers Wee Wee Dry juga yg TERBAIKKKKK.
- Basharini Shah -